Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Du är välkommen att söka feriearbete om du är född mellan 2005 - 2008 och är folkbokförd i Höörs kommun.
Genom ett feriearbete får du möjlighet till arbetslivserfarenhet och kanske en första kontakt med arbetslivet. Vi erbjuder feriearbete inom följande arbetsområden:

• Service och försäljning
• Vaktmästeri, lokalvård och utomhusarbete
• Kök, restaurang och servering
• Förskola, kultur- och fritidsverksamhet
• Vård- och omsorg

OBS! Gör ansökan med hänsyn till din övriga planering i sommar som t.ex. lovskola, familjens semester, din skolavslutningsdag, skolstart etc.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på arbetsplats och uppdrag. Inom samtliga arbetsområden kan det förekomma underhålls- och servicearbeten.

Feriearbetet är förlagt till tre veckor med fyra timmars arbete per dag, max 60 timmar per arbetsperiod. Du får ditt schema med arbetstider av din arbetsplats eller handledare någon vecka innan jobbstart. Du får då också veta mer om dina arbetsuppgifter, schema eller annat som är viktigt för den arbetsplats du ska arbeta på.

I vissa enskilda fall kan annan arbetstid än dagtid förekomma. Merarbete kompenseras alltid med ledig tid. Detta gäller även för helg- och/eller storhelgsarbete.
Lönen är 75 kronor i timmen inklusive semesterersättning

Kvalifikationer

Du ska vara född mellan år 2005 - 2008 och vara folkbokförd i Höörs kommun.

För att söka feriearbete hos oss, är det ett krav att fylla i det personliga brevet genom att berätta om dig själv och varför du söker feriearbete i Höörs kommun.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Timavlönad

Tidsbegränsad till :
Period 1 = vecka 24, 25, 26 (10 juni -30 juni)
Period 2 = vecka 27, 28, 29 (1 juli - 21 juli)
Period 3 = vecka 30, 31, 32 (22 juli - 11 augusti)

Ansökan

Ansök senast: 2024-02-25 23:59

Referensnummer : 4/24

Lön

Löneform : Timlön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 150

Kontakt

Kontaktperson

Tina Bodin Nilsson
Samordnare för feriearbete
Mobiltelefon

Övrigt

Efter sista ansökningsdag den 25 februari påbörjas arbetet med alla ansökningar som inkommit i tid. Snabba och oförutsedda beslut kan komma att påverka möjligheterna att genomföra feriearbeten under alla perioder och hos samtliga arbetsplatser. Information om förändringar meddelas via mejl till berörda.

Du kommer att meddelas under vecka 12 om du erbjudits feriearbete eller ej.

OBS! All kommunikation från feriesamordnaren kommer i första hand att ske via mejl och till den personliga mejladress du anger när du söker feriearbete. Vi förutsätter att du kan hantera grundläggande mejlfunktioner och besvara våra utskick på egen hand och inte genom vårdnadshavare eller annan anhörig. Ange inte mejladress som tilldelats dig via grundskolan i Höörs kommun kallad xx@edu.hoor.se

Vi vill redan nu informera om att det efter sista ansökningsdag den 25 februari inte går att byta period eller arbetsområde Detta med anledning av att alla feriearbetsplatser fördelas med sökande och det därför inte finns lediga platser att byta till.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.