Jobbeskrivning

Videopresentation

Om arbetsplatsen

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU

Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåbor.

Arbetsuppgifter

Är du på jakt efter ett varierande sommarjobb med bra timlön? Då har du hamnat helt rätt!

Vi söker legitimerade sjuksköterskor som kan arbeta jourtid under perioden vecka 25 till 32. Som sjuksköterska på jourtid samverkar du med övriga sjuksköterskor inom socialförvaltningen i arbetet kring våra patienter. Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du har hela Luleå kommun som upptagningsområde. Du är bilburen men utgår från ett kontor där du och dina kollegor påbörjar arbetspasset. Ni fördelar arbetsuppgifterna i gruppen och samverkar löpande under arbetspasset.

Dina arbetsuppgifter är att utföra planerade och oplanerade hembesök hos patienter inom hemsjukvård, stöd och service och socialpsykiatri samt inom vård- och omsorgsboende. Du gör prioriteringar, bedömningar av hälso- och sjukvårdsbehov och kan på ett pedagogiskt sätt handleda andra. Det ingår också viss del telefonrådgivning mot personal och patienter.

Du har ett nära samarbete med andra sjuksköterskekollegor i den interna verksamheten men även med annan vårdgivare.

Du kommer att arbeta på schema och har möjlighet att välja/variera mellan vardagkväll kl: 16:00-21:30, helg fm kl: 07-15:00, helg em kl: 14:00-21:30 samt halvnätter kl:16:00-02:00.

När du börjar hos oss får du en individuell introduktionsplan.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Arbetet ställer krav på medicinsk kompetens, självständighet och flexibilitet.

Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är flexibel, ansvarsfull samt innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både patienter och kollegor. Som person är du engagerad och lyhörd mot patienter och närstående samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Heltid

Varaktighet : 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-31

Referensnummer : C172030

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 8

Kontakt

Kontaktpersoner

Birgitta Paavola
Enhetschef
Mobiltelefon
E-postadress
Christina Fagerlund
Enhetschef
Mobiltelefon
E-postadress
Inger Sundström
Enhetschef
Mobiltelefon
E-postadress
Sofie Nyström
Enhetschef
Mobiltelefon
E-postadress

Facklig företrädare

Vårdförbundet
Mobiltelefon
E-postadress

Övrigt

Tillsammans spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Tillsammans jobbar vi för Framtidens Luleå med plats för minst 100 000 Luleåbor. Just nu pågår en omställning och nyetablering av industrin här i norr. Industrierna ställer om till fossilfri produktion och förutsättningarna finns här hos oss. Det innebär stora möjligheter för vår kommun att skapa mer Luleå för fler Luleåbor och öka takten i samhällsutvecklingen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Tips!

Nyfiken på Luleå? www.flyttatilllulea.se

Nyfiken på jobb? www.lulea.se/ledigajobb

Följ oss på Luleå kommuns LinkedIn