Jobbeskrivning

Är du intresserad av att jobba i Skellefteå kommun men hittar inte något ledigt jobb som matchar dina önskemål just nu? Då kan du skicka in en spontanansökan.

Skellefteå befinner sig just nu i en stor samhällsomvandling där staden utvecklas som aldrig förr. Med visionen "En hållbar plats för en bättre vardag" är vårt mål att bli 90 000 invånare till 2030. Utvecklingen sker på flera fronter samtidigt och det har knappast funnits en mer spännande tid att jobba inom Skellefteå kommun. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra. Det gemensamma målet med vårt arbete är att kommunen ska fungerar så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. Vi gör skillnad, varje dag, för hela Skellefteå.


Vi går löpande igenom ansökningarna och finns det lediga jobb som matchar dina önskemål och kompetenser kan vi tipsa dig om att söka. Är du intresserad av att arbeta inom förskola, skola, vård och omsorg eller stöd och service rekommenderar vi att du direkt skickar in en ansökan via någon av annonserna som alltid ligger ute inom dessa områden.


Tänk på att din spontanansökan per automatik inte gör dig aktuell för de lediga jobb vi annonserar. Du behöver alltid själv bevaka och söka de aktuella tjänster du är intresserad av. 

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-30

Referensnummer : C169374/2023

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Rekryteringscenter
Mobiltelefon
E-postadress