Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Arbetsuppgifter

Har du ett stort intresse av teknik och människor? Är du en ansvarstagande och god organisatör som alltid vill ge god service för verksamhetens bästa och praktiskt lagd, då ska du söka detta sommarvikariat. Avdelning utveckling i omsorgsförvaltningen söker en sommarvikarie till våra larmsamordnare. Vi är tre larmsamordnare som arbetar med administration, in- och avinstallation och support av beviljade och förskrivna larm, samt digital lås- och nyckelhantering inom omsorgsförvaltningen.

Arbetet innebär bland annat följande:
• Administrera larm som är beviljade och förskrivna utifrån hälso- och sjukvårdslagen samt socialtjänstlagen. Hantera inkomna larmbeställningar, registrera i system, dagliga status kontroller m.m.
• In- och avinstallera larm samt digitala lås i och i anslutning till den enskilde omsorgstagaren bostad samt våra boenden.
• Support och felsökning, daglig kontroll i larmsystem, kontakt och support mot både omsorgstagare och personal inom/utanför den egna verksamheten.
• Serva, uppgradera och rengöra olika typer av larm och digitala lås i anslutning till återlämning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasieexamen, vi tror att du kanske läser någon form av teknisk utbildning på universitet men har erfarenhet av vård eller omsorgsverksamhet. Du bör ha ett tekniskt intresse och erfarenhet av att hantera tekniska produkter. Vi tror att du har erfarenhet av praktiskt arbete och tycker om att arbeta praktisk med installationer av teknisk utrustning. Du kommer möta och ha direktkontakt med både omsorgstagare och personal inom/utanför den egna enheten, vilket kräver ett gott och förtroendeingivande bemötande. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta med Office-365 olika program och lätt för att lära dig nya system. Din förmåga att arbeta självständigt och ta uppdrag till slutförande, är viktig. Samtidigt som du är en flexibel medspelare i ett team.

Att hålla många processer i gång samtidigt är väsentligt för dig och kommer vara ett krav för att du ska kunna fullgöra ditt uppdrag. Att vara flexibel, prestigelös och lösa problem blir en del av vardagen. Utifrån att du är en viktig representant för omsorgen ska du ha en mycket bra samarbetsförmåga. Som person är du kommunikativ, serviceinriktad, har en god självinsikt och är trygg i dig själv. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Tillträde sker 15 juli 2024

Tidsbegränsad till : 2024-08-23

Duration : 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-03-31 23:59

Referensnummer : OMS 408/23

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Sven Lind
Avdelningschef
Mobiltelefon
E-postadress

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
Mobiltelefon
E-postadress

Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.