Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Stiftelsen Carlanderska sjukhuset invigdes 1927 och har till idag utvecklats till ett framgångsrikt sjukhus för specialistvård. Här bedrivs offentlig vård, försäkringssjukvård och privat sjukvård både i egen regi och i samspel med ett flertal andra vårdgivare. Tillsammans utgör vi ett komplett sjukhus med väl fungerande vårdkedjor under ett och samma tak.
Välkommen till Möjligheternas sjukhus!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en steriltekniker, som vill arbeta med oss på Sterilcentralen på Carlanderska. Vi ansvarar för disk, packning och sterilisering av instrument, detta innefattar även låneinstrument. Vi använder oss av spårbarhetssystemet T-doc och vi har ett nära samarbete med vår operationsavdelning.

Du arbetar tillsammans med ett tiotal kollegor i vår ljusa, välplanerade sterilcentral som också har stora fönster ut mot Carlanderparken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker, alternativt undersköterska med erfarenhet från sterilcentral eller operationsavdelning. Du har en god samarbetsförmåga, hög servicekänsla och bidrar aktivt till en god social arbetsmiljö.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2024-03-10

Referensnummer : C176917

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Linda Karlsson
Enhetschef
Mobiltelefon
Telefon

Övrigt

Carlanderska ska alltid ge ett professionellt och trevligt bemötande till dem som kommer till oss, därför är det av stor vikt att du har en hög servicekänsla samt är kvalitetsmedveten. Då verksamhet och arbetsuppgifter ständigt utvecklas, ser vi att du är en person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö med ett aktivt utvecklingsarbete. Du är noggrann i ditt arbete, flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Gemensamt för alla våra tjänster är våra medarbetarkriterier och vi söker dig som har ett professionellt, förändringsinriktat samt samverkande förhållningssätt.

När du börjar på Carlanderska får du utöver god arbetsmiljö och trevliga kollegor även friskvårdsbidrag, en sjukvårdsförsäkring och möjlighet till massage och yoga på arbetsplatsen. Vi har kollektivavtal, vilket innebär att du också får kollektivavtalade förmåner såsom tjänstepension, föräldralön och försäkringar. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling genom introduktionsprogram, intern/extern utbildning, kompetensöverföring och individanpassas utifrån våra årliga medarbetarsamtal, som genomförs av närmaste chef.

Vänligen bifoga din yrkeslegitimation, utbildningsbevis eller andra relevanta underlag i samband med att du skickar in din ansökan. Finns detta inte bifogat kan din ansökan inte hanteras på ett jämbördigt sätt med övriga ansökningar. Intervjuer och urval sker löpande och tillsättning av den utannonserade tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.