Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Välkommen till Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning! Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och hos oss jobbar ca 800 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!
För mer information besök: https://www.renova.se

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Tekniker förråd, till mekanisk verkstad på Sävenäs. Förrådet utgör för verksamheten en central funktion för att avfallskraftvärmeverket ska kunna förse Göteborg med el- och värme. Allt vi gör bidrar till en bättre miljö, både idag och i framtiden. Som tekniker i förrådet har du ett nära samarbete med inköparen, såväl som med interna kunder och entreprenörer.

Tillsammans med kollegorna på mekaniskt underhåll arbetar du på en arbetsplats som kännetecknas av engagemang, god kamratskap och möjligheter till variation i arbetet. Mekaniskt underhåll ingår i affärsområde Återvinning där arbetsplatsen för tjänsten är avfallskraftvärmeverket i Sävenäs.

I ditt arbete kommer du bland annat att:
- ta emot gods och lämna ut material mot order.
- sköta avrapportering mot IFS för ovannämnda.
- säkerställa uppdaterat lagersaldo och beställa förbrukningsartiklar som genereras från systemet.
- tillse att struktur och ordning upprätthålls i samtliga förråd och tillsammans med gruppledare arbeta för att förrådet är ständigt uppdaterat med reservdelar.
- hantera förrådsuppgifter såsom uppackning, kontroll av gods och iordningställande.
- bekräfta fakturor efter beställning mot anmodan.
- arbetet omfattar förbättringsarbete inom arbetsområdet.

Arbetstiden är dagtid.

Kvalifikationer

- Gymnasiekompetens, gärna med praktisk yrkesutbildning eller motsvarande kompetens.
- God vana av att använda IT-system för lagerhantering, gärna IFS.
- B-körkort.
- Flerårig erfarenhet av förrådshantering.
- Truckkort är meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta med både kollegor och leverantörer. Du ansvarar för att hålla ordning i förråd, lager och i våra register. Du gillar att arbeta med ständiga förbättringar med hela verksamhetens bästa för ögonen. Du har en positiv framtoning, du är noggrann, strukturerad och ordningsam och du tar gärna egna initiativ efter identifierade behov.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2023-10-08

Referensnummer : C151368

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Arbetstid : Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Iwona Jedrzejewska
Bitr. verkstadschef
Mobiltelefon
E-postadress

Fackliga företrädare

Alexander Rosenlund
Seko
Mobiltelefon
E-postadress
Michael Lassnig
Vision
Mobiltelefon 0705-400424
Telefon
E-postadress

Övrigt

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.