Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag.
Läs mer på MTR Nordic.se

Arbetsuppgifter

Som Reparatör arbetar du med att utföra reparationer, förebyggande underhåll. Du kommer även att jobba med ombyggnad av fordon.

Arbetet innebär i korthet:
- Ombyggnad av fordon
- Arbete med förebyggande underhåll och akut underhåll
- Att tillsammans med kollegor utveckla och förbättra reparationsarbetet
- Arbete med förbättringsarbete, säkerhet och arbetsmiljö
- Felsökning av vagnar
- Övriga relevanta arbetsuppgifter för rollen kan förekomma

Du kommer tillhöra fordonsavdelningen i Hammarby men din arbetsplats kommer vara Vällingbydepån. Arbetstiderna är förlagda till 2-skift (förmiddag/eftermiddag), arbete på helg förekommer.

Kvalifikationer

Vem är du?
För att lyckas i rollen som reparatör utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet, gillar problemlösning och har höga krav på säkerheten. Du är intresserad av att jobba med händerna i ett fysiskt krävande arbete. Du är ansvarstagande och har en positiv inställning till ditt arbete. För att fungera i rollen är du initiativtagande och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo. Du kommer att ingå i ett team och har därmed god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

Vidare ska du ha:
• Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
• Grundläggande kunskaper inom ellära
• Intresse och gärna erfarenhet från mekanisk arbete
• God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska

Det är meriterande om du har någon eller några av nedanstående:
• Erfarenhet från industriell produktion
• Erfarenhet av tågteknik
• Erfarenhet av säkerhetskritiskt arbete
• Erfarenhet av el-scheman
• B-körkort, truck/travers/mobil arbetsplattform

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Enligt överenskommelse med rekryterande chef.

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-04 23:59

Referensnummer : C175529

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Rekryteringen MTR
Mobiltelefon
Telefon

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringen@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!