Jobbeskrivning

assignment image

Videopresentation

Om arbetsplatsen

Fiskarhedens Trävaru AB är ett av Sveriges största och modernaste privatägda sågverk. Sågverket ligger ett stenkast från Vasloppsstarten i Transtrand i Dalarna. Med mer än 160 anställda är Fiskarheden det största industriföretaget i Malung-Sälens kommun. Varje år producerar vi mer än 380 000 kubikmeter furu- och granvirke. Mer än 80% av produktionen har köpare utanför Sveriges gränser. Hållbarhet genom hela produktionskedjan är mycket viktigt för oss. Vår verksamhet är både spårbarhets- och skogsbrukscertifierad. Grundpelarna i företagskulturen är inkluderande, gemensamt och hållbart. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga i verksamheten. Fiskarhedens Trävaru AB står för nytänkande med ansvar för en hållbar framtid.

Arbetsuppgifter

Vill du jobba med människor, förnyelsebar råvara och framtidens produkt? Då är det här jobbet något för dig.

Som Fältchef ingår du i Staben tillsammans med bland annat Råvaruchefen. Tillsammans är du med och fattar såväl strategiska som operativa beslut för hur Fiskarhedens skogliga verksamhet ska drivas. Du är spindeln i nätet för vår köpverksamhet

Som Fältchef så ansvarar du för att vår verksamhet bedrivs i enlighet med gällande interna och externa krav. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

- Personalansvar för virkesköparna.
- Löne- och medarbetarsamtal med virkesköparna.
- Hantera vardagliga personalfrågor.
- Vara ett köpstöd för virkesköparna.
- Motivera och utveckla virkesköparna.

Du trivs med att jobba självständigt och även tillsammans inom gruppen. Uppgifterna utförs effektivt och noggrant med hjälp av de hjälpmedel som finns. Du skapar ett förtroende och gör ett bra jobb både för dig själv och för företaget.

Du rapporterar till Råvaruchefen.

Placerings på något av våra kontor, (Fiskarheden, Torsby, Värnäs, Malung, Lima, Älvdalen, Furudal)

Kvalifikationer

Ska ha skogligutbildning och gärna erfarenhet från virkesköp.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2024-04-21 23:59

Referensnummer : C184559

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Jan-Olov Mattsson
Mobiltelefon
E-postadress