Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Sävsjö kommun är en liten kommun där det finns stora möjligheter att växa. I den lilla kommunen är det nära mellan människor – mellan dig och dina kollegor och mellan medarbetare och chefer. Tillsammans arbetar vi för att ge våra invånare bästa möjliga service och i våra team får du chans att ta plats, utvecklas och bidra.

Arbetsuppgifter

Arbetet är flexibelt och en dag är aldrig den andra lik. Din uppgift blir att finnas till för människorna i våra verksamheter i deras olika livssituationer. Du ger individuellt anpassad, personlig vård, omsorg och social stimulans. I arbetsuppgifterna ingår även vardagliga sysslor som städ och tvätt, samt läkemedelshantering och social dokumentation. Arbetet går ut på att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med människor och har en god empatisk förmåga. Det är till din fördel om du har en omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Kanske är du under utbildning eller har erfarenhet av omvårdnadsarbete? Välkommen att söka!

För att trivas hos oss har du ett professionellt bemötande och brinner för att ge god service. Att anpassa ditt förhållningssätt och se till individens olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Du är självgående men har även god samarbetsförmåga och ett stort intresse för att lära dig yrket. Du kan arbeta bra med andra genom att vara lyhörd, våga fråga och kunna ta till dig instruktioner. För att arbeta inom hemtjänsten krävs ett B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet!

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Heltid / deltid

Tillträde :
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2024-03-31

Referensnummer : A1176457 - Kopia

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 100

Kontakt

Kontaktpersoner

Peter Bruno
Bemanningssamordnare
Mobiltelefon
Anita Larsson
Bemanningssamordnare
Mobiltelefon
Malin Gustavsson
Bemanningssamordnare
Mobiltelefon

Fackliga företrädare

Anette Karlsson
Kommunal
Mobiltelefon
Jenny Marje Persson
Vårdförbundet
Mobiltelefon

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.