Jobbeskrivning

Videopresentation

Om arbetsplatsen

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU

Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåbor.

Arbetsuppgifter

Brinner du lika mycket som oss för att sprida arbetsglädje och göra skillnad för människor i deras vardag? Då vill vi spela roll tillsammans med dig!

Vi söker vikarier som vill arbeta hos oss i sommar! Som legitimerad sjuksköterska kan du arbeta inom hemsjukvård, stöd/service/ socialpsykiatri, natt eller på vård- och omsorgsboende.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du har möjlighet att planera din arbetsdag. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar du vården och arbetar för en god hälso- och sjukvård utifrån patientens behov. Du delegerar, ger rådgivning och handleder medarbetare i omvårdnadsarbetet kring patienterna. Allt arbete utgår från patientens behov, möjligheter och önskemål.

Du har ett nära samarbete med olika yrkeskategorier i den interna verksamheten men även med annan vårdgivare.

I arbetet ingår viss kvälls- och helgtjänstgöring. Du kan välja att jobba hos oss hela eller delar av sommaren. Vikariatet påbörjas med 2 veckors introduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett positivt synsätt och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat där vi har roligt på jobbet. Du visar engagemang i ditt arbete, gillar att lära nytt och är empatisk. Som person är du förändrings- och utvecklingsinriktad, flexibel och ansvarsfull.

Vi söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska.
  • Har intresse av att arbeta med patienter, främst äldre och de som har fysiska och psykiska funktionsnedsättningar.
  • Känner dig trygg med att göra prioriteringar, bedömningar av hälso- och sjukvårdsbehov och kan på ett pedagogiskt sätt handleda andra.
  • Har god datavana och dokumentationsförmåga samt uttrycker dig väl i tal och skrift.
  • Har B-körkort

Arbetet ställer stora krav på medicinskt kompetens. Meriterande är specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska, vård av äldre eller psykiatrisk vård.

Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Heltid

Varaktighet : 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-31

Referensnummer : C172004

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 4

Kontakt

Kontaktpersoner

Birgitta Paavola
Enhetschef
Mobiltelefon
E-postadress
Christina Fagerlund
Enhetschef
Mobiltelefon
E-postadress
Inger Sundström
Enhetschef
Mobiltelefon
E-postadress
Sofie Nyström
Enhetschef
Mobiltelefon
E-postadress

Facklig företrädare

Vårdförbundet
Mobiltelefon
E-postadress

Övrigt

Tillsammans spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Tillsammans jobbar vi för Framtidens Luleå med plats för minst 100 000 Luleåbor. Just nu pågår en omställning och nyetablering av industrin här i norr. Industrierna ställer om till fossilfri produktion och förutsättningarna finns här hos oss. Det innebär stora möjligheter för vår kommun att skapa mer Luleå för fler Luleåbor och öka takten i samhällsutvecklingen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Tips!

Nyfiken på Luleå? www.flyttatilllulea.se

Nyfiken på jobb? www.lulea.se/ledigajobb

Följ oss på Luleå kommuns LinkedIn