Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Sävsjö kommun är en liten kommun där det finns stora möjligheter att växa. I den lilla kommunen är det nära mellan människor – mellan dig och dina kollegor och mellan medarbetare och chefer. Tillsammans arbetar vi för att ge våra invånare bästa möjliga service och i våra team får du chans att ta plats, utvecklas och bidra.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och som tycker om att vara på olika platser där ingen dag är den andra lik. Verksamheterna har olika geografisk placering inom Sävsjö kommun.

Funktionshinderomsorgen startar nu en ny arbetsgrupp för att bemanna korttidsvakanser i alla våra verksamheter. I funktionshinderomsorgen ingår boenden med särskild service, personlig assistans och korttidsverksamhet.

Som resurs blir du bokad där det finns en vakans, ibland med kort varsel. Du gör de aktiviteter och arbetsuppgifter som ingår på den arbetsplats det arbetspass som du har blivit bokad på.

I tjänsten ingår ett månatligt flexibilitettillägg om 2500 kr som räknas upp årligen.

Kvalifikationer

Du behöver vara utbildad undersköterska eller har en utbildning som vi bedömer som likvärdig. Meriterande är om du tidigare arbetat inom funktionshinderomsorgen.

Flexibilitet och stresstålighet är avgörande egenskaper. Du tycker om varierande arbetstider dag/kväll/natt och helg. Du har både goda samarbetsegenskaper och ett självständigt arbetssätt som gör att du har lätt för att hoppa in och jobba med nya kollegor och sammanhang.

För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god dokumentations- och datorvana. Att du tidigare har arbetat med delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas.

Det är ett krav att du innehar B-körkort samt har tillgång till egen bil. Du behöver kunna använda dig av privat mobiltelefon i tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid
Heltid

Tillträde :
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-01

Referensnummer : C180693

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 5

Arbetstid : Schema
Dag/kväll/natt och helg efter behov.

Det finns även möjlighet att arbeta enbart helg. Då förläggs 27 timmar i veckan, antingen fre-sön eller lör-mån.

Kontakt

Kontaktperson

Emmy Engdahl
Enhetschef Funktionshinderomsorgen
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Anette Karlsson
Kommunal
Mobiltelefon

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan direkt via länken i annonsen.