Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Strömstads kommun är en liten och nära organisation där alla är viktiga och arbetar tillsammans för att leverera bästa möjliga service.

Arbetsuppgifter

Till Skee skola söker vi dig som tar ansvar för en god pedagogisk verksamhet och som alltid sätter eleven i centrum .

Vi söker en legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6. Gärna med inriktning i något eller några av ämnena engelska, idrott eller NO. Du kommer att ha delat mentorskap i åk 4 ht 24.

Vi arbetar utifrån Barn-och utbildningsförvaltningens prioriterade mål som handlar om tillgänglig lärmiljö, elevers lika möjligheter, kollegialt lärande och en hållbar organisation. Kompetensutvecklingen har fokus på tillgänglig lärmiljö och relationellt ledarskap för att skapa en god undervisning för alla elevers olika behov.

De nationella målen är ditt fokus i verksamheten där du systematiskt och kontinuerligt planerar, följer upp och utvecklar utbildningen utifrån elevernas förutsättningar. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med den andra mentorn i åk 4 men också i arbetslag tillsammans med övriga pedagoger i åk 4-6.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med med legitimation för att undervisa åk 4-6. Gärna med behörighet i främst engelska, men gärna i kombination med andra ämnen såsom idrott / NO.

Du besitter ett gott pedagogiskt ledarskap och har en god förmåga att samarbeta med arbetskollegor, elever och vårdnadshavare. Viktiga egenskaper är också att du är tydlig, trygg, och flexibel i din undervisning så att du kan ge eleverna den ledning och stimulans som de behöver i deras lärande och i sin personliga utveckling. Du är också en person som har förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du har ett öppet och inkluderande bemötande som får omgivningen att känna sig välkommen.

Du hittar lösningar på uppkomna problem och kommer effektivt vidare även om du stöter på utmaningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tidsbegränsad till :
Tillsvidare anställning kan endast erbjudas vid uppvisande av legitimation.
Tjänsten tillsätts endast om erforderliga beslut tas.

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-31 23:59

Referensnummer : C184890/2024

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Ulrika Bogren
rektor
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Charlotte Jahnson
Sveriges Lärare
Mobiltelefon
Telefon

Övrigt

Läs mer : För dig som är nyfiken på att flytta till Strömstad