Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Arbetsuppgifter

Nu har du möjlighet att få sommarjobba hos oss på Måltidsorganisationen! Vi söker dig som brinner för mat och matlagning och vill jobba med oss i sommar. I våra omsorgskök lagar och serverar vi både lunch och kvällsmat samt dessert till våra kunder. I våra öppna skolkök lagar vi under sommaren mat till de barn och elever som går på fritids samt på förskola.

I omsorgsköken kan det ingå helgarbete.
Behovet av sommarvikarier finns mellan veckorna 2533. Vi söker både kockar och måltidsbiträden.

Uppdraget som kock innebär att du tillagar mat från grunden efter recept. Serverar mat, diskar och städar medan uppdraget som måltidsbiträde innebär servering av mat, fixa sallad, diska och städa i våra kök.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i kök. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra matgäster. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Behovet av sommarvikarier finns mellan veckorna 25–33

Duration : 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-03-03 23:59

Referensnummer : KLF 7/24

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 10

Kontakt

Kontaktpersoner

Nathalie Tallefors
Enhetschef
Mobiltelefon
Telefon
Joakim Junghard
Enhetschef
Mobiltelefon
Telefon

Facklig företrädare

Facklig företrädare för Kommunal nås via Växjö kommun kontaktcenter
Mobiltelefon
E-postadress

Övrigt

Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3).

Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.