Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Sigtuna kommun är en plats med stor spännvidd. Här ryms levande landsbygd, småstad och en internationell flygplats. Ett rikt kulturarv och kulturell mångfald. En stolt historia och stora framtidsplaner. Kanske är det därför drivkraften är så stark att växa, förändras och utvecklas. Det är också därför det är så spännande att arbeta här. Hos oss blir du del av en trevlig och prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Välkommen hit!

SigtunaHem äger och förvaltar 4 800 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. Vi är ett serviceföretag som erbjuder attraktivt boende och vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet. Vår främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad. Vi bygger både hyresrätter och bostadsrätter och skapar hållbara, levande och väl fungerande bostadsområden och stadsdelar.

Arbetsuppgifter

Vad roligt att du har hittat till oss! När vi har möjlighet tar vi gärna emot praktikanter och dig som vill göra ditt examensjobb hos oss. Du får komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter och vi kommer i kontakt med framtida medarbetare. Win-win!

Hos oss kan du blad annat praktisera inom underhåll, drift, fastighetsskötsel, förvaltning, kundservice, HR, ekonomi, upphandling, IT och kommunikation.

Kvalifikationer

Krav på kvalifikationen varierar beroende på yrkesområde och praktikens omfattning.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-06-30

Referensnummer : C105372 - Kopia

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

HR
HR
Mobiltelefon
E-postadress hr@sigtunahem.se

Övrigt

Vi strävar efter en jämn ålders- och könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Läs mer : Jobba hos oss

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta   här