Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Välkommen till Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning! Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och hos oss jobbar ca 800 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!
För mer information besök: https://www.renova.se

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är kunnig som fordonsmekaniker för tunga fordon. Eller, du kanske har stor kunskap inom teknik och mekanik från annat håll och tror att lastbilsmekaniker skulle kunna vara något för dig? Vi behöver både juniora medarbetare i början av sin yrkesbana, och seniora mekaniker med spetskompetens! Välkommen med din intresseanmälan till vår fordonsverkstad!

Som mekaniker på Renovas fordonsverkstad arbetar du med att utföra service och reparationer på tunga fordon. Vi arbetar bland annat med lastbilar, entreprenadmaskiner, underhållsmaskiner, gaturenhållningsfordon och specialfordon.

Hos oss kommer du dagligen utmanas och utvecklas när du stöter på komplexa problem som kräver nya smarta lösningar. Du kommer att utföra underhåll på olika fordon som har elektriska, pneumatiska och hydrauliska system. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, uppmuntras till att fatta egna beslut och samarbetar tillsammans med kollegor för att hitta de smartaste lösningarna på komplexa byggnationer. Arbetet är utmanande, utvecklande och serviceinriktat. Verkstaden har öppet för våra kunder från tidig morgon till sen kväll, så det finns möjlighet att arbeta både på dag och kvällstid.

Renovas verkstad är på väg in i ett nytt skede där vi håller på att bygga en helt ny modern verkstad för både tunga fordon och för plåt- och maskinarbeten. Det innebär helt nya och fräscha lokaler för både verkstad och kringutrymmen. Den ligger i Säve på Hisingen och den byggs med hållbarhet och miljö som utgångspunkter. En verkligt spännande resa där du som medarbetare har möjlighet att vara med och påverka framtidens arbetsplats!

Vi har nära samarbete med auktoriserade märkesverkstäder, samt partnersavtal med Norba, Botek, JOAB och NTM. Utbildning på de olika fordonstyperna sker löpande under anställningstiden.

Vi kommer att intervjua och anställa personer löpande när behov finns så skicka in din intresseanmälan redan idag. Provanställning tillämpas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet. Du behöver också ha grundläggande datakunskaper. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med tunga fordon och/eller entreprenadmaskiner sedan tidigare.
Det är meriterande om du också har
- Kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik, elektronik och/eller svetsning
- C/CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt certifikat för heta arbeten

För att trivas som mekaniker hos oss gillar du att ta eget ansvar och hitta egna lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du är ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du visar engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter samt är flexibel och har god kommunikationsförmåga.
Det är också viktigt att du värdesätter att ge god service till kunderna, både interna och externa, och även att du arbetar för ett gott samarbete med dina närmsta kollegor.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-06-30

Referensnummer : C133507

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 3

Arbetstid : Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Janne Hukkamäki
Platschef Fordonsverkstaden
Mobiltelefon 0707-222501

Övrigt

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar ATK-tid, karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta   här