Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Strömstads kommun är en liten och nära organisation där alla är viktiga och arbetar tillsammans för att leverera bästa möjliga service.

Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker kontinuerligt nya lärare som vill bli en del av vår skolverksamhet. Målet för Strömstad år 2030 är att vara en förebild inom utbildning. För att nå dit fokuserar vi på tre områden:

- Trygghet och studiero för alla elever

- Likvärdighet i utbildning och bedömning mellan kommunens skolor

- Ökat elevinflytande över utbildningen

Som lärare hos oss kommer du verka för att ge eleverna en trygg, kreativ och lärande tid i skolan. Du arbetar för att motivera och inspirera dina elever till utveckling och lärande samt stöttar dem i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling. Om du är ny som lärare erbjuds du naturligtvis en mentor.

Här i Strömstad har vi havet i centrum och livet i fokus - att förena karriär och en salt livsstil året runt är lika naturligt som viktigt för oss som valt att bo i Strömstad! Här kan du kombinera yrkeskarriären med livskvalitet.

Kvalifikationer

Om du är en legitimerad lärare eller håller på att utbilda dig till lärare och är intresserad av att arbeta i Strömstads kommun ser vi gärna att du gör en intresseanmälan här.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-31 23:59

Referensnummer : C172762/2024

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Björn Nilsson
Verksamhetschef förskola och grundskolan F-6
Mobiltelefon
Sara Arvenberg
Verksamhetschef 7-9, gymnasiet & vux
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Caisa von Mentzer
Sveriges Lärare
Mobiltelefon
Telefon

Övrigt

Läs mer : För dig som är nyfiken på att flytta till Strömstad