Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Är du en noggrann och driven Maskinoperatör/Nivellör med stort säkerhetstänk? Då är du Infranords framtida medarbetare på Maskin

Bli en av oss!

Till Infranords kompetenta och positiva gäng på Spårjustering i södra och västra Sverige söker vi nu kollegor som vill bidra med sin problemlösande inställning och som trivs i ett varierat arbete utomhus. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor.

Enheten Maskin finns över hela Sverige och har som uppdrag att stödja Infranords projekt genom att leverera rätt maskin vid rätt tidpunkt till lägsta möjliga totalkostnad. Infranord har en stor maskinpark för anläggnings- och underhållsprojekt och arbetar med fundamentsättning, spårbyte, spårbyggnation, spårjustering och transport.

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet.

Arbetsuppgifter

  • Som maskinoperatör/nivellör på Infranord har du i uppdrag att arbeta med Infranords spårriktare.
  • Du har maskinansvar, vilket innebär att du ansvarar för att maskinen är i bra skick.
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter är underhåll samt arbetsuppgifter inom fordonsteknik och banteknik.
  • Som nivellör på Infranord har du säkerheten i främsta fokus och du säkerställer löpande kvalitet och agerar affärsmässigt.
  • Du ansvarar för att tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet och att arbetet utförs enligt gällande lagar, föreskrifter och interna rutiner.

Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Som Maskinoperatör/Nivellör på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med:

  • Gymnasieutbildning med godkända betyg i engelska, matematik, svenska/svenska som andraspråk
  • B-körkort
  • Lokförarbevis och kompetensen förare arbetståg samt typutbildning är meriterande
  • God samarbetsförmåga och gillar att arbeta ihop med kollegor i team

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst samt godkänt urvalstest enligt Transportstyrelsens föreskrift är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har även vana att planera, genomföra och följa upp samt att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-31 23:59

Referensnummer : C157624

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Pavo Corluka
Produktionschef
Mobiltelefon

Fackliga företrädare

Henrik Eneroth
Seko
Mobiltelefon +46708944000
Volkan Bilyar
ST
Mobiltelefon

Övrigt

Jag hoppas du tar chansen och söker jobbet för här kommer du möta ett trevligt gäng med lång erfarenhet och gedigen kompetens som ser fram emot ytterligare en kollega.

Infranord lägger stor vikt vid en säker arbetsmiljö. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Mer information om oss finns på https://www.infranord.se/