Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Som medarbetare inom kommunens hälso- och sjukvård har du ett av de mest betydelsefulla jobben och befinner dig mitt i utvecklingen.

Just nu söker vi legitimerade sjuksköterskor som vill bli en del av vårt team och bidra till en personcentrerad och hälsofrämjande vård. Oavsett om du är intresserad av en tillsvidareanställning, kortare eller längre vikariat.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du har stöd av teamet, med individuell inskolning, fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du även ska ha en god balans mellan jobb och fritid, som innebär bra arbetstider - för närvarande ca en helg på sex veckor och ungefär fyra kvällar under samma period. Vi prioriterar våra resurser till dagtid för att jobba förebyggande och är tillgängliga för våra patienter när de behöver oss som mest, även under kvällar, helger och nätter.

Inom vår hälso- och sjukvårdsenhet är din arbetsplats hos patienten, oavsett boendeform. Inom hälso- och sjukvårdsenheten arbetar du för att förse patienter från 18 år och uppåt med kvalitativ vård på primärvårdsnivå i hemmet. Teamarbetet är kärnan i vår verksamhet, där vi arbetar tätt tillsammans för att säkerställa att våra patienter får den vård och omsorg de förtjänar. Vi värdesätter en hållbar arbetsmiljö där vi prioriterar våra resurser till dagtid för att jobba förebyggande och är tillgängliga för våra patienter när de behöver oss som mest, även under kvällar, helger och nätter.

Läs mer om jobbet som sjuksköterska här:

https://skelleftea.se/sjukskoterska

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha en självständig och flexibel roll i verksamheten där planering och prioritering är en viktig del. Arbetet är uppdragsstyrt, du kommer att arbeta med bedömning, planering, utförande och uppföljning av hälso- och sjukvårdsinsatser inom hemvård eller vård- och omsorgsboende.

Tillsammans med ett engagerat multiprofessionellt team kommer du även att handleda och stötta andra yrkesgrupper för att hjälpa dem att växa i sina yrkesroller. Här kan du vara delaktig i utvecklingen av professionen och verksamheten, inklusive användning av digitala verktyg och system. Arbetet är rörligt och föränderligt med många olika kontakter med patienter och anhöriga, kollegor och andra inom och utanför organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska, alternativt snart legitimerad. Har du tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska är det meriterande. En god ämneskompetens och vilja att hålla dig uppdaterad inom ditt yrkesområde är en förutsättning för att lyckas i rollen. Som person är du självständig, initiativrik och ansvarstagande.

Arbetet förutsätter att du har ett strukturerat och systematiskt tillvägagångssätt, öga för detaljer och förmåga att kunna prioritera rätt. Du är pedagogisk i din kommunikation, är hänsynsfull i ditt bemötande och trivs med att arbeta nära i team. B- körkort ett krav. Du behärskar god svenska i tal och skrift.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Tillträde efter överenskommelse.
Anställningar sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Varaktighet : 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-26

Referensnummer : C170459/2023

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 5

Kontakt

Kontaktpersoner

Hälso- och sjukvård
Enhetschefer
Mobiltelefon
E-postadress
Amanda Stenberg
HR-partner, inriktning rekrytering
Mobiltelefon
E-postadress

Övrigt

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period.

Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats.

Läs mer om Skellefteå här:

https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.