Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Vi på intensivvårdsavdelningen ser fram emot att få välkomna dig som vill arbeta hos oss sommaren 2024!.

Som undersköterska hos oss är du en del av ett professionellt intensivvårdsteam som består av läkare, sjuksköterska och undersköterska och fysioterapeut. Vi möter människor i ett av livets mest kritiska skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete varje dag.

Vi driver en allmän intensivvårdsavdelning och vårdar svårt sjuka och allvarligt skadade patienter i alla åldrar, även barn. Under ett år har vi ca 2 000 patienter, varav 600 är intensivvårdspatienter. Övriga är postoperativa patienter samt cvk- och epidural-kateterinläggningar. Vi arbetar även med MIG (mobil intensivvårdsgrupp), återbesöksmottagning för IVA-patienter och deltar på akutmottagningen vid traumalarm.

När du börjar hos oss får du en introduktion som inkluderar bland annat bredvidgång och utbildning.

Introduktionen är planerad att påbörjas under veckorna 22 alt vecka 23 fram till vecka 25. Därefter är det önskvärt att du kan arbeta 4 - 5 veckor i följd.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på intensivvårdsavdelningen kommer du bland annat att arbeta med övervakning av svårt sjuka patienter, preoperativa förberedelser, postoperativ övervakning, såromläggningar, stomivård och mobilisering. I arbetet ingår även att hjälpa patienter med daglig hygien. Arbetstider är dag/kväll och natt som schemaläggs.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som har undersköterskeutbildning, men även du som är sjuksköterske- eller läkarstuderande och har tidigare vana från arbete inom vård eller omsorg, är välkommen med din ansökan.

Arbetet kräver god förmåga att kommunicera, liksom att samarbeta med kollegor och andra samarbetspartners. För att kunna se till de särskilda behov som våra patienter har är det viktigt att du har en välutvecklad empatisk förmåga och trivs att vara nära patienter och närstående.

Du trivs med ett strukturerat arbetssätt och kan självständigt ta ansvar för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter, ta egna initiativ och fatta egna beslut. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att den ena arbetsdagen inte behöver vara den andra lik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Omfattning : Heltid
Heltid

Tillträde :
Du behöver vara tillgänglig för introduktion under veckorna 22 - 25. Vikariatet sträcker sig till och med 2024-09-01.

Varaktighet : 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-04-21 23:59

Referensnummer : Persr/270/2024

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 3

Kontakt

Kontaktpersoner

Malin Björklund
Enhetschef
Mobiltelefon
Lena Raftevold
Enhetschef
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Johanna Persson
Kommunal
Mobiltelefon

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Provanställning kan bli aktuellt under inskolningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Läs mer : http://www.regionjh.se

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta   här