Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär sedvanlig vård- och omsorgsinsatser inom kommunal verksamhet, så som personlig omvårdnad, läkemedelsdelegering samt att aktivt dokumentera i vårt dokumentationssystem.

Kvalifikationer

För arbete inom ovan angivna enheter söker vi i första hand dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde, handledare eller personlig assistent med erfarenhet från vård och omsorg. Vi ser att du kan arbeta självständigt, strukturerat, samt att du är lyhörd för medborgarens behov och är trygg i din yrkesroll. Har du dessutom vidareutbildning inom demens, psykiatri, LSS eller annan specialistkunskap är det meriterande.

Som person är du engagerad, har ett gott bemötande och sätter medborgaren i centrum. För att kunna arbeta efter medborgarens behov behöver du ha lätt för att samarbeta med andra professioner och andra intressenter kring medborgaren. Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikation- och samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma vård och omsorgssektorns värdegrundsord: ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Timavlönad
Timanställningar under juni, juli och augusti.

Tillträde :
Tillträde sker enligt överenskommelse

Varaktighet : 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-09 23:59

Referensnummer : 6/24

Lön

Löneform : Timlön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 40
Undersköterskor, vårdbiträden, personlig assistent eller handledare

Arbetstid : Schema
Schema Dag-, kväll-, natt och helgtjänstgöring

Kontakt

Kontaktperson

Eva Larsson
Enhetschef för Bemanning
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Maria Wieweg
Fackligt ombud
Mobiltelefon 0731-802014
E-postadress

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.