Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Under sommaren erbjuder Lantmäteriet möjlighet till arbete i flera spännande verksamheter. Som sommarjobbare hos oss får du inblick i vårt dagliga arbete, samtidigt som du bidrar och stöttar med din kunskap. Välkommen att söka ett sommarjobb som bidrar till samhällsutvecklingen!

Arbetsuppgifter

Att sommarjobba hos oss som Arkivutredare innebär att du kommer delta i utförandet av fastighetsrättsliga utredningar. Arkivforskningen är en stor del i detta arbete. Du kommer även att få en god insyn i förrättningsverksamheten och få en ökad kännedom om Lantmäteriet. Det kan även bli aktuellt att delta vid fältarbete. Sommarjobbet kan även innebära andra arbetsuppgifter beroende på vilka behov som uppstår under sommaren.

Perioden för sommarjobb sträcker sig under juni - augusti efter överenskommelse.
Placeringsort är Jönköping.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- studerar vid ett högskole-/universitetsprogram inom relevant område så som lantmäteri, register, arkeologi, mätning eller landskapsvetenskap
- har god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och är van att ta egna initiativ.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Timavlönad

Tillträde :
Tillträde efter överrenskommelse

Duration : 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-02-29

Referensnummer : C174408-2024-28

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Carl Elmersson
Funktionschef
Mobiltelefon
E-postadress

Fackliga företrädare

SACO-S
Facklig företrädare SACO-S
Mobiltelefon
Telefon
E-postadress saco@lm.se
ST inom Lantmäteriet
Facklig företrädare ST
Mobiltelefon
Telefon

Övrigt

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ger vi dig förutsättningar att kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.