Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

I region Jämtland/Härjedalen bedrivs röntgenverksamhet på flera platser i länet. I Östersund finns det enda länssjukhuset som erbjuder specialistvård där Röntgenavdelningen är en del av denna. Vi kan erbjuda möjligheten till bred kompetens genom varierande placeringar och arbetsuppgifter på de olika modaliteterna. Röntgenavdelningen består av ca 100 medarbetare varav 30 är röntgensjuksköterskor. På avdelningen finns tre datortomografer från GE som är nyinstallerade under de senaste tre åren, tre GE MR-kameror på 1,5 Tesla där vi undersöker allt från ortopedi till hjärtan. Alla tre MR-kameror har nyligen fått AI-mjukvara som ska förbättra bildkvalitet och förkorta undersökningstiderna. Vår konventionella sektion består av tre stycken skelettlabb från Mediel och Siemens, ett genomlysningslabb från Siemens som ska uppgraderas under hösten och ett labb för interventionell radiologi. På ultraljudssektionen finns det tre stycken labb som bemannas av undersköterskor, radiologer och sonograf. Informations- och bildbehandlingssystemet som används i regionen är Sectras RIS/PACS.

I regionen används Benify för att hantera friskvårdsvalet. Valet står mellan 3000 kr och 35 timmar per år. På röntgenavdelningen finns en rutin för att säkerställa att alla friskvårdstimmar ska kunna nyttjas under året. Samtliga medarbetare blir även automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter och rabatter för medarbetare.

Röntgensjuksköterskor och radiografer under 40 år får ta del av den så kallade röntgensemestern som finns kvar i regionen för de som arbetar på röntgenavdelningen.

Regionen har flera bostäder med förmånlig hyra som i mån av tillgänglighet kan erbjudas till prioriterade yrkesgrupper, där röntgensjuksköterskor och radiografer ingår.

Arbetsuppgifter

Vi bedriver verksamhet dygnet runt med sovande jour mellan 04:00 och 07:00. Möjlighet finns till dagtid-, kväll/helg- och jourschema. Vi försöker att tillmötesgå individuella önskemål på schemaraderna. Vi söker nu röntgensjuksköterskor eller radiografer som kan bidra till den goda arbetsstämningen. Utvecklings- och förbättringsarbeten är något som är en naturlig del av det dagliga arbetet. För att nya medarbetare ska komma in i arbetet på bästa sätt erbjuds en grundlig och individanpassad inskolning. Efter en avslutad inskolning finns det goda möjligheter till att lära sig MR, då vi behöver bli fler inom den sektionen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad röntgensjuksköterska eller radiograf. Erfarenhet av MR är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid
Heltid med möjlighet till deltid

Tillträde :
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-30 23:59

Referensnummer : Persr/4/2024

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 3

Kontakt

Kontaktperson

Johan Wahlström
Enhetschef mammograftiavdelningen
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Petter Ljung
Vårdförbundet
Mobiltelefon

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.