Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Bostadsbolaget har cirka 25 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Det gör oss till en av Göteborgs största hyresvärdar och en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.

Vi är cirka 400 personer som jobbar på Bostadsbolaget. De flesta arbetar ute i våra bostadsområden närmast våra hyresgäster, medan andra jobbar centralt i någon av våra stödfunktioner. Hos oss finns fler än 20 olika yrken representerade, men oavsett yrkesroll arbetar vi alla mot samma mål - att skapa goda och trygga boendemiljöer tillsammans med runt 50 000 hyresgäster och våra andra samarbetspartners.

Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Bostadsbolaget ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi sommarvikarierande lokalvårdare som ska stötta upp när vår egen personal har semester. Som lokalvårdare på Bostadsbolaget arbetar du i första hand med trappstädning i våra fastigheter. Du är en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel och trygghet.

Att arbeta som lokalvårdare innebär främst att hålla rent och snyggt i våra trapphus, korridorer, entréer, tvättstugor och andra gemensamma utrymmen. Du ingår i en arbetsgrupp med miljövärdar och fastighetsvärdar som arbetar tillsammans för att ge våra hyresgäster service i toppklass. Tjänsterna är sommarvikariat och placerade i våra olika områden över hela Göteborg. Längden på vikariaten varierar mellan tre och åtta veckor.

Kvalifikationer

Vem är du?
Du som söker ska vara minst 18 år och trivas med fysiskt arbete. För att trivas hos oss ser vi att du är en självgående och ansvarstagande person. Du bör även vara serviceinriktad, positiv och kommunikativt lagd eftersom du i ditt dagliga arbete kommer att möta våra hyresgäster.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Placering: Ute i våra olika bostadsområden
Anställningslängd: varierande längd på 4-8 veckor.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-06-18

Referensnummer : C141552

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 10

Arbetstid : Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Hannes Danielsson
Hr-Administratör
Mobiltelefon
Telefon

Facklig företrädare

Simon Kappelmark
Facklig företrädare Fastighetsanställdas förbund
Mobiltelefon
E-postadress

Övrigt

Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken i annonsen. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Framtidenkoncernen arbetar för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och vara en inkluderande arbetsplats där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.