Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Inagårdens verksamhet startade 1998 med en vårdplats och har sedan dess vuxit och utvecklats till att i dag bestå av totalt 40 vårdplatser fördelat mellan Tärnsjö och Älvkarleby. Vårt arbete har under åren lett fram till enastående individuella resultat. Vi arbetar utefter de vi benämner Inagårdsmodellen vilken grundar sig i ett miljöterapeutiskt synsätt och vi tillämpar metoder såsom LAB och MI i vårt dagliga arbete.

Våra grundläggande värderingar är att alltid utgå ifrån vad som bedöms vara bäst för den boende, vi sätter den boende i fokus i allt vi är och allt vi gör. Dessa värderingar är ett stöd i vårt dagliga arbete och hjälper oss att nå våra mål och ge så goda förutsättningar som möjligt för den boende.

För att du ska trivas hos oss tror vi därför att det är viktigt att du känner igen dig i våra värderingar och att du strävar efter en positiv utveckling för de boende.

Arbetsuppgifter

Arbetet som boendeassistent på Inagården är i stor utsträckning ett praktiskt miljöterapeutiskt arbete. Bland annat handlar det om att arbeta mot uppsatta behandlingsmål, dokumentera, lyssna och ge stöd till de boende genom ett professionellt bemötande. Du skall ge dem stöd i vardagliga sysslor för att skapa en fungerande dygnsrytm samt motivera dem att genomföra aktiviteter, exempelvis utevistelser, träning, badhus, matlagning, daglig sysselsättning m.m.

Kvalifikationer

Vi söker just nu personal för arbete vid behovs-/timanställning. Det är också bra om du kan vikariera för vår ordinarie personal under sommarsemestern.

Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom socialt arbete.

Känner du igen dig i våra värderingar och tycker att vårat arbete låter intressant, tveka inte att skicka in en ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Omfattning : Timavlönad

Ansökan

Ansök senast: 2024-04-30

Referensnummer : C150886

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 3

Kontakt

Kontaktperson

Andreas Persson
Verksamhetschef
Mobiltelefon
Telefon