Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Söker du ett PTP-år med bredd där du kan få möjlighet att växa och utvecklas i din roll som legitimerad psykolog? Ta chansen att utvecklas på vår hälsocentral!

Frösö hälsocentral ligger vackert belägen vid Storsjöns strand och är en trivsam och väl fungerande arbetsplats med distriktsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Utöver denna styrka finns sjukgymnaster, psykosocial enhet och en familjecentral med barnmorskemottagning, barnhälsovård samt öppen förskola. Vi är ca 60 medarbetare och 2 enhetschefer som tillsammans erbjuder de 11 250 vid hälsocentralen listade patienterna vård utifrån hälsovalsmodellen som regionen i Jämtlands län utarbetat.

Du kommer till en stabil psykosocial mottagning som har ett tätt samarbete. Tillsammans med oss är du med och fortsätter att utveckla insatser vid psykisk ohälsa. I vårt arbetslag är vi fyra legitimerade psykologer och en socionom. Till vårt uppdrag hör även att i perioder ta emot psykologkandidater från psykologprogrammet.

Hälsocentralen är välbemannad med hög andel fast anställda läkare, (både specialister och utbildningsläkare), fysioterapeuter, arbetsterapeut samt en rehab koordinator vilka är de professioner PSM har närmast samarbete med. Samarbetet sker i form av multimodala team, där ärenden behandlas utifrån tvärprofessionella perspektiv.

Är du redo för en utvecklingsresa där du blir omhändertagen? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi jobbar både med bedömningar och gruppbehandlingar samt individuella samtal och IKBT. Vi har grupper för utmattning, sömn, ångest och depression. På Frösö hälsocentral arbetar vi efter rätt använd kompetens, RAK, där psykologerna har möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens.

Som PTP-psykolog på Frösö hälsocentral har du en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt och i grupp samt IKBT. Det är också regelbundna träffar med övriga psykologer i primärvården. Vidare finns möjlighet till extern KBT-handledning för arbetsgruppen. Det är viktigt för oss att du som PTP-psykolog får en bra introduktion till psykologyrket. Region Jämtland Härjedalen har ett uppskattat PTP-program med klinisk inriktning. Vi ser gärna att du har ett intresse för regionen och Primärvården som sträcker sig bortom PTP-året.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har psykologexamen med KBT-inriktning, är ambitiös och engagerad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
2024.09.01-2025.08.31

Tidsbegränsad till : 2025-08-31

Varaktighet : 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2024-04-21 23:59

Referensnummer : Persr/249/2024

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Cathrine Thand
Enhetschef
Mobiltelefon 063-15 44 96
Telefon
Ulrika Fjellstrand Nyman
Enhetschef
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Rikard Eriksson
Psykologförbundet
Mobiltelefon
Telefon

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Läs mer : http://regionjh.se

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta   här