Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Storumans kommun är en till ytan stor kommun i Södra Lappland. Här bor cirka 6 000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. För den som tycker om att leva aktivt och nära naturen finns ett fantastiskt utbud, sommar som vinter. Tänk dig att glida fram i ett välpreparerat skidspår i det magiska januariljuset, en spegelblank fjällsjö en sommarkväll när solen aldrig vill gå ned, en myr i en glänta i skogen som lyser som guld av alla mogna hjortron eller en nykokt kopp kaffe i en solgrop i april. Allt detta och mer är upplevelser som finns tillgängliga i vår närmiljö. Vår kommun är inte bara ett ställe att bo på, utan en plats där du kan leva ett härligt liv.

Arbetsuppgifter

Storumans kommun söker semestervikarier till våra verksamheter inom äldreomsorgen i Tärnaby. Vi söker semestervikarier till äldreboenden Vikbacka, demensboenden /korttidsboendet Stefansgården/Granhöjden och till hemtjänsten och nattpatrullen samt personlig assistent. Arbetet är förlagt dag/kväll och natt, vardagar och helger enligt schema.

Kvalifikationer

Utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbete inom äldre- och LSS omsorgen är meriterande och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska vara positiv och ha ett engagemang för uppdraget samt god samarbetsförmåga och kunna ta egna initiativ. Körkort krävs för arbete inom hemtjänsten och nattpatrullen. Att du talar och förstår svenska är viktigt för oss. Vi har ett språkkrav motsvarande godkända betyg i svenska i årskurs nio. Vi kommer vid oklarheter att genomföra ett skriftligt språktest.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Omfattning : Heltid
Heltid eller deltid.

Tillträde : 2024-06-17
Sommarvikariat. Tillträde efter överenskommelse.

Tidsbegränsad till : 2024-09-08
Sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Varaktighet : 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-31

Referensnummer : A1274990

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Paulin Norberg
Enhetschef
Mobiltelefon
Camilla Karlsson
Enhetschef
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Fackliga företrädare
Mobiltelefon
E-postadress

Övrigt

Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.

Läs mer : http://www.storuman.se