Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Lessebo kommun finns mitt i Glasriket och har cirka 8 500 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. Vår verksamhet baseras i de fyra orterna Lessebo, Hovmantorp, Kosta och Skruv.

I Lessebo kommun finns en arbetsglädje och det är lätt att lära känna varandra med ett nära samarbete förvaltningar och politiker. Hos oss ska man mötas av en god service och ett gott bemötande. Det handlar om att ha ett gott samarbete mellan medarbetare och till våra medborgare. Vi satsar på utvecklingsfrågor och tillsammans skapar vi en grön kommun som vi är stolta över och där vi värnar om varandras framtid. Lessebo kommun ska vara en attraktiv och trygg plats att leva på, för alla invånare.

Arbetsuppgifter

Sommaren 2024 finns det möjlighet för ungdomar i Lessebo kommun att feriearbeta. Under ditt feriejobb får du möjlighet att introduceras på arbetsmarknaden och i arbetslivet och även möjligheten att tjäna egna pengar.
Lessebo kommun erbjuder feriejobb inom våra kommunala verksamheter samt inom föreningslivet.

Kvalifikationer

Alla som är födda mellan juli och december 2006, 2007 samt 2008 och är folkbokförda i Lessebo Kommun är berättigade att ansöka om feriejobb. Om du läser en fyraårig gymnasieutbildning på en anpassad gymnasieskola kan du också ansöka om feriejobb efter ditt tredje år på gymnasiet.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Timavlönad

Ansökan

Ansök senast: 2024-04-30

Referensnummer : A1204114 - Kopia (8) - Kopia - Kopia - Kopia

Lön

Löneform :
Timlönen ligger på 70,00 kr + semesterersättning. Detta oavsett ålder.

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Neveen Hamzeh
Handläggare för feriejobb
Mobiltelefon 0737243437

Övrigt

Om du har frågor angående hur du ansöker om feriejobb, vänligen ring direkt till 0771-693 693. Frågor angående de olika feriejobben besvaras av handläggare vars kontaktuppgifter finns angivna i annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan för feriejobb!

Läs mer : Mer information om ferieprocessen hittar du här