Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden.

Arbetsuppgifter

Vi söker vikarier till våra grundskolor.
Det är viktigt att du i ansökan anger i vilka ämnen och årskurser du helst vill arbeta med.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom grundskolan. Vi ser att du fungerar bra i samspel med elever och kollegor. Du är självständig, initiativrik och målinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Omfattning : Timavlönad

Tillträde :
Tillträde enligt överenskommelse när vikariebehov finns. Rekrytering ser fortlöpande efter behov.

Tidsbegränsad till : 2024-06-09

Varaktighet : 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-31

Referensnummer : A1270386

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 40

Kontakt

Kontaktperson

Bemanning och rekrytering
Rekryterare
Mobiltelefon

Övrigt

För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk.

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.