Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Vi är en ledande aktör inom hälsa vård och omsorg med höga ambitioner som erbjuder många möjligheter till utveckling. Vi söker dig som tillsammans med 10 000 kollegor vill vara med och göra det möjligt – i både handling och bemötande.  

Vi är i en framtidsbransch och därför är det viktigt att visa vad vi står för och vad du kan få uppleva om du blir en del av oss. Det kommer bli en spännande resa mot världens bästa stad för ett långt och värdigt liv. Vi är Göteborg. Välkommen ombord! 

Arbetsuppgifter

Detta är en gemensam annons till avdelning service som söker både lokalvårdare och kock/måltidsbiträde till semesterrekryteringen för 2024..

När du ansöker är det viktigt att du svarar på enkäten som följer efter och att du är noggrann med dina svar. Det utgör grunden för vårt första urval och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag. Nedan hittar du en kort beskrivning av varje yrke och arbetsuppgifter

I rollen som kock eller måltidsbiträde är dina arbetsuppgifter tillagning och servering av goda och näringsriktiga måltider. I våra kök lagar du mat från grunden, har säsongsanpassade menyer och arbetar aktivt med att minska matsvinnet. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi söker dig som kan tillföra glädje och har viljan att göra ett bra jobb!

I rollen som lokalvård har vi våra uppdrag på olika verksamheter som vård- och omsorgsboende, dagliga verksamheter och kontor. Det kan hända att du jobbar på olika arbetsplatser under dagen. Det är viktigt att du tycker om att ditt jobb varierar och att du kan snabbt ta till dig nya arbetsuppgifter. Du ska också tycka om att jobba både självständigt och tillsammans med andra. För oss är det viktigt att du mår bra på jobbet och därför är det viktigt att du jobbar ergonomiskt och miljömedvetet.

Kvalifikationer

Formella kvalifikationer för kock/måltidsbiträde:
• Utbildning eller pågående utbildning som kock/måltidsbiträde
• Meriterande med arbetslivserfarenhet från storkök eller restaurang
• Meriterande med arbetslivserfarenhet från livsmedelshantering, hygien samt seniormåltider

Formella kvalifikationer för lokalvård:
• Utbildning inom lokalvård
• Meriterande med arbetslivserfarenhet från området

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift, eftersom du arbetar med kollegor och använder olika system för dokumentation. Likaså ska du känna dig bekväm med att använda olika IT-stöd.

Vi söker dig som har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. I rollen krävs även att du är mån om att ta reda på vilka förväntningar som finns hos uppdragsgivare och att du är positiv och observant i ditt kundbemötande.

Du har lätt för att kommunicera med både kollegor, kund och andra människor du kan möta i din tjänst. Du är serviceinriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och flexibel då arbetsuppgifterna kan förändras med kort varsel.

Vi kommer att göra vårt urval utifrån de svaren du anger i nästa steg när du ansöker. Var noga med att svara korrekt på alla frågor för att vi ska kunna göra en rättvis bedömning av dig. I denna rekrytering ansöker du utan personligt brev.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Heltid / deltid

Tillträde :
enligt överenskommelse

Tidsbegränsad till : 2024-09-01

Varaktighet : 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-05-06

Referensnummer : C173324

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Arbetstid : Schema

Kontakt

Kontaktpersoner

Jesper Nyman
Verksamhetsstöd
Mobiltelefon
Telefon
Iris Tikka
Samordnare
Mobiltelefon
E-postadress

Facklig företrädare

Kommunal
Mobiltelefon

Övrigt

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Undantag är om du har skyddade personuppgifter, då ska du inte skicka in din ansökan här. Kontakta istället rekryterande chef för att lämna in din ansökan på annat sätt. Du hittar kontaktuppgifterna i annonsen. Tänk också på att inte ange referenser med skyddad identitet i din ansökan.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.