Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Våra kommunala jobb handlar om yrken där vi finns för barn och ungdomar i förskola och skola, för våra äldre inom äldreomsorgen eller som stöd och hjälp till funktionsnedsatta. För att få dessa verksamheter att fungera behövs anställda som jobbar med kost, lokalvård, vaktmästeri och annan service. Kommunen har också anställda som servar de som är bosatta i kommunen med vatten, vägar, sophämtning och andra samhällsinriktade insatser

Kvalifikationer

Intresseanmälan är ingen jobbansökan
En intresseanmälan gäller inte som ansökan till lediga tjänster. Du måste själv aktivt söka våra lediga jobb som du hittar på webbplatsen www.stromsund.se/jobb.

Är du intresserad av att jobba inom kommunens bemanningsverksamhet kan du göra en ansökan där.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Omfattning : Heltid / deltid

Tidsbegränsad till : 2024-12-31

Varaktighet : 6 månader eller längre

Ansökan

Ansök senast: 2024-09-01 23:59

Referensnummer : A1265987

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Anette Bergqvist
Bemanningschef
Mobiltelefon