Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb? Slår ditt hjärta lite extra när du hjälper andra?

Hos oss är du viktig och gör skillnad i någons vardag. Stämmer vår värdegrund "vi möts i känslan av värdighet" överens med dina värderingar så ser vi fram emot din ansökan.

Som medarbetare i Hultsfreds kommun är du en del av en stolt organisation med en stark vi-känsla, en hög frisknärvaro och ett mycket gott ledarskap. Hos oss tar vi tillvara det lilla och gör det stort. Vi syns och hörs i Hultsfred!

Arbetsuppgifter

Det är en utmaning att skapa relationer och möta varje enskild person i olika situationer i livet. I Hultsfred tror vi att det är detta som gör arbetet inom vård och omsorg både roligt och framgångsrikt. Du får ett aktivt och varierande jobb som ger dig erfarenheter för livet.

Vi söker semestervikarier till kommunens särskilda boenden, hemtjänsten, omsorgen om personer med funktionsvariation, socialpsykiatrin och inom personlig assistans.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att innebära att stärka personens känsla av sammanhang, självbestämmande och upplevelse av hälsa. Detta sker genom din omvårdnad, ditt stöd och hjälp till varje person du möter. Vi arbetar också aktivt med att stärka det friska hos den enskilde.

Kvalifikationer

Vi söker dig med empati och engagemang! För att trivas hos oss har du intresse för att jobba med människor. Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnad men det är inget krav, erfarenhet av liknande arbete är en merit. Vi söker dig som är trygg, ansvarsfull och har ett intresse för att arbeta med personer i behov av vård och omsorg.

I rollen som sommarvikarie är ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer mycket viktigt. Du behöver vara 18 år för tjänsten. Inom de flesta verksamheter förekommer både dag-, kvälls- och nattarbete, skriv gärna i din ansökan om du har specifikt önskemål kring detta. De flesta tjänsterna kräver körkort.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Timavlönad

Tillträde :
Urval sker löpande under ansökningstiden.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-19

Referensnummer : S2334

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 50

Kontakt

Kontaktperson

Bemanningsenheten
Mobiltelefon

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.