Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Under sommaren erbjuder Lantmäteriet möjlighet till arbete i flera spännande verksamheter. Som sommarjobbare hos oss får du inblick i vårt dagliga arbete, samtidigt som du bidrar och stöttar med din kunskap. Välkommen att söka ett sommarjobb som bidrar till samhällsutvecklingen!

Arbetsuppgifter

Att sommarjobba hos oss som mätningsingenjör innebär att du kommer arbeta med hantlangning vid förrättningsmätning. Sommarjobbet kan även innebära andra arbetsuppgifter beroende på vilka behov som uppstår under sommaren.

Perioden för detta sommarjobb sträcker sig under juni efter överenskommelse.
Placeringsort är Mora.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en påbörjad alternativt avslutad lantmäteriutbildning på högskolenivå, alternativt så har du en KY-utbildning med inriktning mot mätningsingenjör.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och är van att ta egna initiativ.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Timavlönad

Tillträde :
Tillträde efter överenskommelse

Duration : 11 dagar - 3 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-02-29

Referensnummer : C174298-2024-22

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Jeanette Dahlström
Funktionschef
Mobiltelefon
E-postadress
Mikael Jaråker
Funktionschef
Mobiltelefon
E-postadress

Fackliga företrädare

ST inom Lantmäteriet
Facklig företrädare ST
Mobiltelefon
Telefon
SACO-S
Facklig företrädare SACO-S
Mobiltelefon
Telefon
E-postadress saco@lm.se

Övrigt

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Lantmäteriet är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här, våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. I medarbetarskapet ingår att vi agerar utifrån den statliga värdegrunden och våra värdeord: service, öppenhet och handlingskraft.

Som medarbetare på Lantmäteriet ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. När verksamheten tillåter har du bland annat möjlighet att utföra dina arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Läs mer om vårt erbjudande på lm.se/jobbahososs

För att skicka in din ansökan, klicka på länken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.