Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård inom Socialtjänsten i Jokkmokk?
Du får ett spännande och utmanande arbete som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha ett av Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Välkommen att göra skillnad i människors vardag, varje dag!
Tidsbegränsad anställning 24-06-03 – 24-09-01 eller enligt överenskommelse.
Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska erbjuds du ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer, samt externa samverkanspartners. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du bl.a. utför medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i dagsläget i vårt verksamhetssystem Procapita, byte till Pulsen Combine kommer att ske under våren 2024.

Kvalifikationer

Vi söker dig som Leg. Sjuksköterska, du är positiv, kreativ, kompetent och ansvarstagande som tycker om att arbeta med främst äldre och funktionshindrande personer.
Meriterande är specialistutbildning med inriktningen vård av äldre eller distriktssjuksköterska. Även erfarenhet som sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Du bör ha förmågan att arbeta strukturerat, ha lätt för att handleda och vara kreativ i din vardag, vi välkomnar alltid nya idéer och förbättringsförslag i vår verksamhet. Du är flexibel och bidrar till en god arbetsmiljö till medarbetare på alla nivåer samt tar ansvar för ditt uppdrag.
B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Omfattning : Heltid / deltid

Tillträde : 2024-06-03
Tidsbegränsad anställning 24-06-03 – 24-09-01 eller enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till : 2024-09-01

Varaktighet : 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-04-30

Referensnummer : 08/2024

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Erika Larsson
Enhetschef
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Fackliga representanter nås via kommunens växel
Mobiltelefon
E-postadress

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer : https://jokkmokk.se/kommun-samhalle/jobba-hos-oss/