Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Vi söker nu ytterligare en medarbetare som operationskoordinator på Kirurgkliniken. Här får du en vardag med stor variation och självständigt arbete.

Du kommer att arbeta i en grupp om tre sjuksköterskor där det är ett öppet arbetsklimat med högt i tak. Arbetstiderna är vardagar, måndag-fredag. Inga kvällar, helger eller röda dagar. Du har även möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar om så önskas.

Arbetsuppgifter

Som operationskoordinator har du ansvar över och leder planeringen av kirurgklinikens operationer. Du samordnar kontakter runt operationer samt bokar och kallar patienter. Patientkontakt sker telefon- och brevledes. Du har ett nära samarbete med klinikens kirurger, inskrivningsenhet och mottagning.

Utöver detta så samarbetar du med perioperativa avdelningen och centraloperation, samverkar med kirurgens verksamhetschef, enhetschefer, sektionsledare och övriga operationskoordinatorer på sjukhuset.

Journalsystem som används är Cosmic och operationsplaneringssystemet är TM.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har några års erfarenhet inom yrket och gärna kunskap om operationsflödet.

Personliga egenskaper som god planerings- och administrativ förmåga, strukturerat arbetssätt, självständighet och flexibilitet efterfrågas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2024-04-30 23:59

Referensnummer : Persr/263/2024

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Carina Bouvin
Enhetschef
Mobiltelefon
Gun Andersson
Enhetschef
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Agneta Söderlund
Vårdförbundet
Mobiltelefon

Övrigt

Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer : http://www.regionjh.se

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta   här